Williot Swedberg hjälte för Celta Vigo i 96:e minuten

När Williot Swedberg hoppade in i Celta Vigos hemmamöte med Real Betis var ställningen 1-1. Den svenske mittfältstalangen fick göra entré med lite drygt 20 minuter kvar att spela.

Matchen såg länge ut att sluta just 1-1, men i den 96:e minuten såg just Swedberg till att hemmalaget Celta Vigo fick med sig alla tre poäng från matchen mot Betis.

I en snabb omställning kom Swedberg fri från mittcirkeln. Ensam med Betis målvakt Rui Silva gjorde Swedberg inga misstag. 19-åringen fintade ner målvakten, rundade honom och rullade in segermålet i det tomma målet.

Därefter firade Swedberg och hans lagkamrater vilt när de hoppade över reklamskyltarna och rusade ut mot supportrarna på läktarna.

Målet var Williot Swedbergs andra i den spanska ligan.

I september blev den tidigare Hammarby-spelaren matchvinnare mot Almeria, men sedan dess har han haft oerhört svårt att övertyga tränaren Rafael Benitez.

Dagens inhopp var hans blott tredje i ligaspelet sedan dess.