United fick revansch efter Robin Olsens jättegroda

Manchester United är vidare i den engelska ligacupen efter en vändning mot Aston Villa.

Den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen blev olycksfågel för gästerna.

Med tio minuter kvar bjöd han Bruno Fernandes på segermålet.

Första halvlek lämnades mållös. Men det blev ingen lång väntan i andra halvlek innan det sprakade till.

Redan i 48:e minuten tog Aston Villa ledningen med hjälp av Watkins. En minut hann gå innan Martial kvitterade för Manchester United.

Med cirka halvtimmen kvar gjorde Dalot ett snöpligt självmål och återgav ledningen till Villa.

I samband med målet gjorde United ett trippelbyte som innebar att en fjärde svensk, Anthony Elanga, gjorde entré på planen.

Trippelbytet gav effekt, och i 67:e minuten kvitterade United till 2–2 efter Rashfords fina prestation.

I 78:e minuten stod Robin Olsen för en jättetabbe, när han slog en felpass rakt till Garnacho som kunde assistera Fernandes till 3–2 målet.

– Bollen letar sig förbi en bedrövad Robin Olsen, det är att misstag av honom, säger Henrik Strömblad under kommenteringen i Viaplay-sändningen.

På tilläggstid gjorde McTominay 4–2 till United, vilket innebär att Olsens och Augustinssons Aston Villa är ute ur ligacupen.