Sevillas otroliga facit

1–1 var ställningen efter den första semifinalen i Europa League mellan Juventus och Sevilla. Under torsdagen skulle det avgöras på spansk mark, och tillställningen skulle bli dramatisk.

Första halvlek slutade mållöst. Men efter 20 minuter i andra var det dags för matchens första mål. Dusan Vlahovic stod för en fin soloprestation när han tog fram bollen till ett bra läge för att sedan avsluta med en iskall chipp.

Hemmapubliken tystades, men skulle bara minuter efter ledningsmålet få jubla. Kvitteringen var också en läckerbit. Suso klippte till med västerfoten två meter utanför straffområdet. Träffen var perfekt och bollen var otagbar.

Matchen gick till förlängning, där Erik Lamela avgjorde. Nu har Sevilla gått till fem finaler på de senaste tio åren.Senaste titeln tog det spanska laget 2020, efter seger mot Inter i finalen.