Real Madrid räddade oavgjort i galen match mot Manchester City

Den första CL-kvarten mellan Real Madrid och Manchester City blev en holmgång.

Flera drömmål och totalt 3–3 innebär att det är vidöppet inför returen.

Den spelas i England om en dryg vecka.

Publien på Santiago Bernabeu hade knappt hunnit sätta sig innan Real Madrid hamnade i underläge. Bernardo Silva drog till med en fräckis på en frispark som ställde hela Real Madrids försvar och smet in vid Andrij Lunins första stolpe.

Då vaknade Real Madrid. Först kvitterade man genom ett självmål från Ruben Dias. Och bara minuter senare tog man ledningen när Rodrygo kontrade in ledningsmålet. 2-1 till Real Madrid, och då var bara 14 minuter spelade.

Därefter lugnade matchen ner sig, i alla fall målmässigt, till mitten av andra halvlek. Då gjorde nämligen Manchester City två mål på fem minuter och såg länge ut att gå mot en viktig seger på bortaplan i den första kvartsfinalen.

Men Real Madrid kom tillbaka igen. Med drygt tio minuter kvar tryckte Federico Valverde in kvitteringen till 3-3 på volley, som också blev slutresultatet.