PSG utslaget – föll igen mot Bayern München

PARIS. Det var förstås ingen överraskning, för det slutar ju nästan alltid så här när Paris Saint-Germain möter Bayern München: Ett ex tar sig ton och tar revansch på PSG.

Den här gången?

Paris Saint-Germain behövde vända på ett 0–1-underläge efter det första mötet med Bayern München. Och fransmännen var mycket nära att ta ledningen i den första halvleken.

Bayern-målvakten Yann Sommer strulade med bollen i eget straffområdet och Vitinha fick ett ypperligt läge. Men mittbacken Mathis De Light räddade på mållinjen.

I stället möttes PSG en ordentlig uppförbacke när Bayern München spräckte dödläget. Den tidigare PSG-spelaren Eric Maxim Choupo-Moting, som tidigare haft ett mål avvinkat för offside, gjorde 1–0 i den 61:a minuten.

Serge Gnabry fastställde slutresultatet till 2–0, vilket innebär att Bayern München tar sig vidare till kvartsfinal. PSG får fortsätta vänta på den där Champions League-titeln.

– Vi är besvikna, vi är arga. Det är en besvikelse att åka ur, säger målvakten Gianluigi Donnarumma till Sky.