Malmö FF slår ut Paok i CL-kvalet

Malmö FF är ett steg från Champions League.

Nils Zätterström, 19, blev hjälte mot Paok efter en förlängningsrysare i Grekland.

Malmö inledde också målskyttet i matchen när Sebastian Nanasi skallade in 1–0 i den tionde minuten. 22-åringen gjorde också MFF:s 2–2-kvittering efter att Paok vänt matchen i den första halvleken.

I halvtid var ställningen 3–2 till hemmalaget, som alltså stod sig ända till de absoluta slutsekunderna.

Men i den sjätte tilläggsminuten gjorde mittbackstalangen Nils Zätterström 3–3 i returmötet med Paok, och tog därmed matchen till förlängning.

Nio minuter in i förlängningen kunde sedan lagkapten Anders Christiansen sätta dit 4–3 på ett tröttkört Paok som är ur matchform, efter en fin soloräd och framspelning av unge Zätterström.