Malmö FF föll efter mardrömsminuter i Europa League

Isaac Kiese Thelin såg ut att frälsa Malmö i Europaspelet.

Då blixtvände belgiska Royale Union Saint-Gilloise på bara 120 sekunder när Malmö föll med 3–2.

– Vi MÅSTE ta bort de enkla felen, säger MFF-tränaren Åge Hareide.

Joseph Ceesay gav nämligen Malmö en drömstart då han hittade nätmaskorna redan efter sex spelade minuter.

Och de kom inte bara tillbaka, de vände även på matchen.

Christian Burgess vräkte sig fram och nickade in 1–1-kvitteringen tio minuter efter Ceesays fullträff – och drygt tio minuter efter Kiese Thelins mål i andra halvlek kom 2–2-målet, signerat Teddy Teuma.

Teumas kvittering kom i 69:e minuten.

I 71:a minuten hade belgarna 3–2 på resultattavlan efter att Victor Boniface tryckt in hemmalagets tredje strut från nära håll mellan benen på Johan Dahlin i MFF-buren.

Bedrifter som också räckte för att besegra laget från Sverige.

Samtidigt vann Braga med 1–0 mot Union Berlin, vilket gör att Union Saint-Gilloise och Braga står på sex poäng, medan Malmö FF och Union Berlin har noll. Fyra matcher återstår.