Haaland målskytt direkt när City vann mot Liverpool

Han vilade under VM.

Men när det var dags för klubblagsfotboll igen slog Erling Haaland till direkt för Manchester City mot Liverpool i ligacupen.

Han gjorde 1–0 efter tio minuter när City vann med 3–2.

Klubblagsfotbollen är tillbaka. Så även Erling Braut Haaland.

Tio minuter in i ligacupmötet med Liverpool slog norrmannen, som fått följa VM hemma i tv-soffan, till. Framspelad av Kevin de Bruyne gjorde han 1–0.

Men Manchester Citys ledning höll inte länge.

Fabio Caravalho kvitterade för Liverpool i 20:e minuten.

Den andra halvleken fick en minst sagt livlig start. Riyad Mahrez placerade in 2–1 till City – men bara minuten senare var det återigen utjämnat.

Efter ett fint förarbete av Alex Oxlade-Chamberlain och Darwin Nunez kunde Mohamed Salah kvittera i ett öppet mål.

Efter en nick från Nathan Aké var City åter i ledning, med drygt en halvtimme kvar att spela.

Darwin Nunez var nära att utjämna men – precis som tidigare under kvällen – fick uruguayanen inte till avslutet.

Missarna blev kostsamma. Liverpool klarade inte av att kvittera, utan City vann med 3–2 och är vidare till kvartsfinal i Ligacupen.