Bellingham visade klassen för Real Madrid igen

Jude Bellinghams första tid i Real Madrid kan summeras med ett ord: Succé.

Inför säsongen värvades supertalangen Jude Bellingham från Borussia Dortmund för drygt en miljard. 20-åringen hade inte kunnat få en bättre start i sitt nya lag, den spanska giganten Real Madrid.

Engelsmannen har sprutat in poäng och när Real Madrid mötte Napoli i Champions League var det dags igen. Visserligen tog Serie A-klubben ledningen med 1–0 genom norrmannen Leo Skiri Östigård.

Men därefter var det Bellinghams halvlek. Först assisterade han Vinicius Junior läckert till kvitteringen. Sju minuter senare gav han bortalaget ledningen.

– Det är en soloprestation, och succén fortsätter. Jude Bellingham målskytt, sa Adam Pinthorp, kommentator i TV4 Play.

Tidigt i andra halvlek kvitterade Piotr Zielinski från straffpunkten.

Trots att vatten ska ha runnit under broarna har Victor Osimhen alltså inte tagit på sig rollen som straffskytt på nytt efter dramat på Tiktok som följde missen mot Bologna.

Jens Cajuste blev inbytt i slutminuterna för Napoli men hann inte påverka utgången. Svenskens Napoli har precis som Braga tre poäng efter de två första matcherna, medan Union Berlin står på noll.