Atlético Madrid vann efter drömstart mot Dortmund

Slarv i försvaret var uttrycket som summerade Dortmunds första halvtimme i kvartsfinalen borta mot Atletico Madrid.

I fjärde minuten spelade målvakten Gregor Kobel upp en boll till vänsterbacken Ian Maatsen precis utanför straffområdet. Nederländaren misslyckades helt med sin förstatouch och serverade istället Rodrigo de Paul som enkelt kunde stöta in 1–0 för Atlético.

Efter drygt 30 minuters spel stod Mats Hummels och Nico Schlotterbeck för nästa groda, som bäddade för 2–0 av Samuel Lino.

Och till slut var det ivorianen Sebastien Haller som hittade en reducering med tio minuter kvar att spela av ordinarie tid.

Haller gjorde sitt första mål för Dortmund sedan han var iväg och sköt titeln till sitt Elfenbenskusten i Afrikanska mästerskapen.

Matchen slutade 2–1 till hemmalaget.