Drama när Arsenal vände och vann – Rice hjälte

Länge var Arsenal på väg mot ett tungt poängtapp mot Luton i Premier League.

Men i den 96:e minuten klev Declan Rice fram.

Mittfältaren blev stor matchhjälte när han nickade in 4–3.

I en svängig match tog Arsenal ledningen med 1–0 och 2–1 innan Luton stod för en mirakulös, snabb vändning i inledningen av den andra halvleken.

Först nickade Edijah Adebayo in 2–2 och gjorde därmed Lutons andra hörnmål i matchen. Sedan slog den tidigare Chelsea-spelaren Ross Barkley till och satte 3–2, med dryga kvarten spelad av den andra akten i matchen.

Men det skulle märkas även i den här matchen att Arsenal är att räkna med – när man en minut senare satte 3–3 efter att Gabriel Jesus skickligt lyckats hålla borta sin försvarare för att sedan servera Kai Havertz ett lysande läge att smälla in kvitteringen.

Arsenal tryckte på för 4–3, men Luton Town såg ut att vara väl förberedda och försvarade väl, trots att man släppte in flera mål. Trots det kom det fjärde målet på tilläggstid när Declan Rice nickade in en boll som innebär att Arsenal behåller serieledningen över denna omgång.