Liverpools fiasko – föll mot Toulouse i Europa League

Premier League-giganten Liverpool hade chansen att säkra avancemang i Europa League. Men för det krävdes det seger borta mot franska Toulouse.

Det var ett reservbetonat Liverpool som äntrade planen i Toulouse. Jürgen Klopp gjorde hela nio ändringar i startelvan jämfört med helgens ligamatch mot Luton.

Något som märktes när matchen väl började. Efter en halvtimme slarvade Kostas Tsimikas med bollen på egen planhalva. Toulouse ställde om och Aron Dönnum kunde göra 1-0 till hemmalaget från nära håll.

Först gjorde Thijs Dallinga 2–0, sen var der Casseres i egen kasse innan Magri bara minuter senare satte 3–1 på en målvaktsretur.

Det var inte bara Liverpool som fick mål bortdömda denna torsdagskväll. Även Toulouse gjorde två mål som inte godkändes. Det första fick Dallinga frispark emot sig i läget innan han satte bollen och på det andra blev Dönnum avvinkade för offside.

Matchen slutade 3-2 efter ännu en tröstmål för Liverpool, den här gången genom Diogo Jota. Faktum är att Liverpool hade en kvittering i mål, men målet dömdes bort efter

Trots förlusten leder Liverpool sin grupp klart efter fyra spelade omgångar.