17-årige svensken sänkte Manchester United

Manchester United fick en drömöppning.

Och såg ut att gå mot en lätt seger mot FC Köpenhamn i mötet i Champions League.

Men en utvisning och ett svenskt dröminhopp av supertalangen Roony Bardghji gör att den danska drömmen om slutspel lever – 4–3.

Om en vecka fyller Roony Bardghji 18 år.

Han är redan en viktigt pusselbit i den danska storklubben FC Köpenhamn.

Inte ens tre minuter hade gått när bortalaget utökade sitt poänginnehav till det dubbla, det vill säga sex.

Efter en snabb omställning, och framför allt en makalöst öppnande passning av Marcus Rashford, kunde danske landslagsanfallaren Rasmus Höjlund – på sin gamla hemmaplan – utan problem raka in 0–1.

Och ännu mer av den varan kom i den 28:e minuten när Höjlund åter utan problem, och med bara någon meter från mål, fick in en ny boll bakom Kamil Grabara.

En gyllene biljett in i matchen fick FC Köpenhamn i matchminut 42. Rashford trampade Elias Jelert så illa att engelsmannen visades ut.

Med en man mer kunde danskarna väldigt snabbt kvittera till 2–2 via ett mål av Mohamed Elyounoussi och en straff av Diogo Gonçalves (efter att Harry Maguires ena hand varit i vägen).

Andra halvlekens inledning handlade mycket om att lagen väntade ut varandra. Detta efter att Maguire nickat en boll på en utsträckt arm från Lukas Lerager – med ytterligare en straff som följd.

Bruno Fernandes satte 2–3 med stor självsäkerhet.

I den 83:e minuten fick Lerager revansch för sitt misstag. Efter en vacker passning från Rasmus Falk kunde Lerager från nära håll göra 3–3.

20 minuter tidigare hade den svenska supertalangen, Roony Bardghji, bytts in.

I matchminut 87 blev 17-åringen, som värvades från Malmö för tre år sedan, matchhjälte med en mäktig vänsterträff.

4–3 innebär också att den danska drömmen om fortsatt spel i Champions League lever.