Motade bort Discoverys kamera efter segern

Efter två raka förluster på bortaplan var Djurgården tillbaka på hemmaplan på måndagskvällen.

Joel Asoro, som hittade nätet när han var tillbaka i startelvan mot Häcken förra veckan, fortsatte att visa form när han gjorde 1-0 till Djurgården efter drygt 20 minuters spel.

Efter en snabb omställning placerade Asoro in 1-0 till hemmalaget bakom Kalmars målvakt Ricardo Friedrich.

Asoro var även inblandad i Djurgårdens 2-0. Hampus Finndell slog ett inlägg från vänster som Joel Asoro mötte på volley. Asoros skott tog sedan på Kalmars Davíd Kristján Ólafsson och in i mål.

Asoro fick målet till en början, men det korrigerades sedan till ett självmål.

I andra halvlek ökade Gustav Wikheim på till 3-0 innan Kalmars Deniz Hümmet tröstmålade fram till 3-1 i den 66:e minuten.

Matchen slutade 3-1 till Djurgården som tar tre välbehövliga poäng och avancerar till sjunde plats i den allsvenska tabellen.

När Djurgården samlades i en ring efter matchen för att snacka ner segern ville de inte ha några kameror i närheten.

Tommi Vaiho tryckte först bort Discoverys kamera och när den fortsatte filma klev tränaren Kim Bergstrand in och bad kameramannen att gå iväg.

– Vi är människor och med den kravbilden vi har, vi har inte varit där vi vill vara, säger Magnus Eriksson som inte ville avslöja vad som sades i ringen.