Mardrömsmisstag fällde Manchester United

Victor Nilsson Lindelöf och Anthony Elangas Manchester United är utslaget ur Europa League. Detta efter mardrömsmisstag i både första och andra halvlek av returmötet med Sevilla. Spanjorernas segersiffror skrevs 3–0 (5–2 totalt).

I södra Spanien skulle det smälla direkt, där Harry Maguire spelade huvudrollen.

Försvararen fick en något tveksam passning från David de Gea, och när han skulle spela ut bollen till Aaron Wan-Bissaka bröts den, och Youssef En-Nesyri kunde rulla in 1–0.

I den 47:e minuten kunde Loic Bade nicka in 2-0 målet mellan två United-spelare.

Med tio minuter kvar var det dags för ytterligare en blunder signerat Manchester United. En lång boll skickades mot De Gea, som misslyckades med att ta ner bollen utanför straffområdet. Där var En-Nesyri påpassligt framme och rullade in slutresultatet, 3–0.

I semifinalen väntar Juventus som motstånd.