Isaks Newcastle vann toppmötet mot Manchester United

Manchester United har stora problem med målskyttet.

I toppmötet borta mot Newcastle gick man mållösa för tredje ligamatchen i rad.

Joe Willock och Callum Wilson blev hjältar när Newcastle vann med 2–0.

Alexander Isak har visat storform för Newcastle i mars. Anfallaren gjorde tre mål på två matcher och blev nominerad till månadens spelare i Premier League.

Han nominerades också till priset för månadens mål.

– Månadens mål var en liten överraskning men det är kul faktiskt. Som sagt, de senaste två matcherna har det känts väldigt bra. Det är ett kvitto, sa Isak under landslagssamlingen förra veckan.

När Premier League startade om i helgen ställdes Newcastle mot Manchester United på hemmaplan. En viktig match i kampen om Champions League-platserna bakom tätduon Arsenal och Manchester City.

Och det blev Newcastle som tog alla tre poäng.

Joe Willock gjorde matchens enda mål efter en dryg timmes spel. Alexander Isak fick bollen utanför Uniteds straffområde och tog ett par steg innan han hittade Bruno Guimaraes på högerkanten.

Brassen lyfte bollen över Uniteds försvar där Allan Saint-Maximin dök upp på bortre stolpen och nickade ner bollen till Joe Willock som kunde nicka in ledningsmålet från nära håll.

Alexander Isak böts ut med tio minuter kvar att spela. In kom Callum Wilson som bara åtta minuter senare nickade in 2-0 till Newcastle efter en frispark på högerkanten.

Newcastle vann till slut med just 2-0, passerar därmed Manchester United och är ny tabelltrea i Premier League.