Argentina till semifinal i VM

Drömmen om VM-guld lever för Lionel Messi.

Efter galen dramatik och ett straffavgörande mot Nederländerna är Argentina framme i semifinal.

Argentina är klart för semifinal efter en straffrysare där Emiliano Martinez blev hjälte.

Men det såg länge ut som att det var Lionel Messi som skulle bli stor hjälte.

35-åringen spelade fram Nahuel Molina till 1–0 i den första halvleken och satte själv sedan 2–0 på straff, 20 minuter från full tid.

Några minuter senare bytte förbundskaptenen Louis van Gaal in den gänglige Wout Weghorst, som i fjol floppade ordentligt i det Burnley som åkte ur Premier League.

Anfallaren nickade in reduceringen strax före full tid och sköt sedan sedan in kvitteringen, 2–2, på stopptid efter en sagolik frisparksvariant.

Efter en mållös förlängning, som inte saknade chanser, fick straffar avgöra.

Virgil Van Dijk inledde med en bom och därefter repade sig aldrig Nederländerna.

Alla utom Enzo Fernandez satte sina straffar och det räckte för att vinna och drömmen om guld lever alltjämt. Senast det hände var 1986.