Chelsea kan gå i konkurs innan sommaren

Samtidigt som Chelsea slog Norwich i Premier League rapporterade The Sun att klubbens framtid hänger på Roman Abramovitjs försäljning.Så länge vi har tillräckligt många t-shirts och en buss att köra till matcherna kommer vi vara där och kämpa hårt, säger tränaren Thomas Tuchel till BBC.Det här resultatet är väldigt tråkigt för hela laget, för han är riktigt bra. Efter så många år av hårt arbete har han uppnått många bra resultat, men han kan inte fortsätta.

På grund av sina kopplingar till Rysslands president Vladimir Putin har Abramovitj fått sina tillgångar frysta och det innebär även konsekvenser för Chelsea som just nu inte kan sälja matchbiljetter, varor, cateringtjänster och inte heller genomföra spelarövergångar. Dessutom har tröjsponsorn Tre dragit sig ur sitt samarbetsavtal med Chelsea.

Trots kaoset i klubben spelade Chelsea match under torsdagskvällen.Laget hade inga problem med att avfärda ligajumbon Norwich med 3–1 på bortaplan efter ett tidigt ledningsmål från Trevoh Chalobah.