PSG:Förlorade en stökig dålig match med 3-2

PSG tappade 2–0 till 3–2 och slogs ut av Real Madrid efter stort drama.En där Real Madrid visar vilka de är nu och för alltid: Ett lag som vinner viktiga matcher.Efter Kylian Mbappés 0–1 på Santiago Bernabeu såg det ut som att PSG hade Champions League-avancemanget i en liten ask.

Efter tio intensiva startminuter från Real Madrid la sig PSG bekvämt på kontring och tog över initiativet alltmer. När Neymar hittade Leo Messi med en osjälvisk framspelning just till vänster om mål höll Bernabéu-stadion andan i en halv sekund, innan bollen studsade ut på andra sidan Thibaut Courtois i Madrid-målet.

Men det var förstås Kylian Mbappé det handlade om i första halvlek och det fanns flera skäl till det än det uppenbara. Ett var ett behärskat solomål som blåstes bort efter centimeter-offside på Nuno Mendes i uppspelsläget. Några minuter senare kom Mbappé spurtande igen, denna gången utsökt framspelad av Neymar, och utan risk för offside. Mbappé brydde sig inte ens om försvarande David Alaba, utan gick på avslut på Thibaut Courtois förstastolpe. Och belgaren i Real Madrids mål, som höll spanjorerna vid liv i förstamötet, kunde inte göra något denna gång. 1–0 för PSG av Real Madrids förmodade, förväntade, högt eftertraktade nästa jättevärvning. Och Bernabéustadion blev lite tystare.