Vancouver knäckte NY Rangers 5-2 Göra

De sopade till Calgary med 7-1 i torsdags och följde upp med övertygande 5-2-seger mot New York Rangers på Manhattan i natt.Den här känns riktigt bra för hela laget, och tror att de vinner hela tiden.Vi har hittat nånting och vårt självförtroende växer, säger målskytten Matthew Highmore.

Det är inte alls särskilt länge sedan Vancouver Canucks slirade i botten av västtabellen och ansågs mer eller mindre avsågade.

Men sedan anlitade de Bruce Boudreau som coach och har därefter blivit bättre och bättre – för att lagom till detta grundseriens näst sista månadsskifte plötsligt ha häng på en slutspelsplats.

I nästa spel kan du se fler underbara prestationer från dem. Du kan följa vår blogg, vi kommer att uppdatera den regelbundet.

Atlético Madrid 1 – 1 Manchester United(väldigt underbart)

Trots en något skakig Champions League-höst lyckades Manchester United ta sig vidare som gruppvinnare efter att Cristiano Ronaldo räddat laget flera gånger om. Atlético Madrid tog sig i sin tur vidare som tvåa bakom ett överlägset Liverpool i grupp B.

Matchbilden var sedan exakt som hemmalaget ville ha den i åtminstone 60 minuter, innan Rangnick bestämde sig för att försöka ändra på saker och ting. Många höjde nog på ögonbrynen åt de byten som gjordes, men Matic, Telles och Wan-Bissaka var starkt bidragande till att spelet med boll stabiliserades och när sedan Elanga också kom in fattade väl alla vad som skulle hända. Spelet byggs upp från vänsterkanten och ytan uppstod centralt för matchens kanske sämsta spelare, Bruno Fernandes, som klev fram och levererade en strålande genomskärare som vår dansande svensk perfekt måttade in med sin första touch i matchen.

Jag tror det var min första touch. Jag har drömt om sådana här stunder, att göra mål i Champions League mot ett europeiskt storlag som Atlético Madrid. Det är en dröm som blir sann. Men det är bara första halvlek. Vi måste vara redo för den andra matchen på Old Trafford, säger Anthony Elanga till BT Sport.